Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Servicii funerare

Suntem SPRIJINUL SI INCREDEREA dumneavoastra , in cele mai grele clipe , asigurand TRANSPORT MORTUAR AUTORIZAT , INTERN SI INTERNATIONAL , in cele mai bune conditii , cu masini funerare frigorifice , PERSONAL AUTORIZAT SI INSTRUIT , pentru ca intreaga operatiune sa se desfasoare in cele mai bune conditii . 

Prede Funerals te ajută pas cu pas în cazul unui deces în familie

Planificarea de servicii funerare poate fi copleșitoare. Nimeni nu vorbește despre ce să facă atunci când o persoană dragă moare. Încercarea de a face aranjamente funerare după o tragedie poate fi unul dintre cele mai dificile lucruri cu care te vei confrunta vreodată. Majoritatea oamenilor nu au experiență în planificarea unui serviciu de pomenire și chiar nu au nicio idee de unde să înceapă. Indiferent de acest lucru, cineva trebuie să intensifice și să planifice slujba de înmormântare.

Economisiti timp si energie

În cazul serviciului de transport funerar național sau internațional va punem la dispoziție toate informațiile necesare, alături de o flotă de autoturisme speciale astfel încât acesta transport să se deruleze rapid și cu un efort cât mai mic din partea dumneavoastră.

Echipa PredeFunerals înțelege dificultățile prin care dvs treceți în aceste momente grele, de aceea am creat pachete funerare diversificate, începând cu pachete economice, accesibile oricărui buzunar, până la pachete cu servicii multiple încât să putem acoperi orice nevoie.

Personalul nostru profesionist și îngrijitor este dedicat colaborării cu familia dvs. pentru a oferi asistență în selectarea serviciilor de înmormântare de înaltă calitate și accesibile la timp.