Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Repatriere

Ne ocupam de toate procedurile necesare pentru ca persoana decedata sa ajunga in tara in timp cat mai scurt.

Suntem aici pentru tine

Experienta acumulata ne ajuta sa cunoastem toate demersurile ce implica repatrierea decedatilor, de aceea la fiecare serviciu prestat facem tot posibilul sa obtinem actele necesare si sa realizam transportul decedatului intr-un timp cat mai scurt.

Pe durata repatrierii nu este nevoie sa se deplaseze niciun membru al familie, in tara in care se afla persoana decedata, deoarece noi ne vom ocupa de realizarea tuturor formalitatilor necesare pentru a aduce in tara trupul neinsufletit.


Documente necesare repatrierii din Europa

  •  Prezenta Certificatului constatator al decesului si a Certificatului de imbalsamare (eliberate de spital)
  •  Prezenta Certificatului de deces international ce este eliberat de autoritati sau Certificatul de deces romanesc, intocmit in urma constatarii decesului la ambasada sau consulatul Romaniei din statul unde a avut loc decesul
  • Prezenta Pasaportului mortuar
  • Prezenta unei autorizatii pentru transportul international al decedatului
  •  Permisul de transport funerar internațional (Transportul se realizează cu mașină funerară)
  • Documentele care specifica starea civila a decedatului.

Avem specialişti care se vor ocupa de fiecare aspect în parte, de pregătirea documentelor, a limuzinei cu care va fi transportată persoana dragă, apoi de obţinerea tuturor aprobărilor şi a actelor din ţara în care aceasta se află şi, nu în ultimul rând, de transportarea acesteia într-un vehicul dotat cu sistem frigorific. Aşteptăm telefonul tău pentru a primi informaţiile de care avem nevoie şi suntem pregătiţi să demarăm procedurile legate de repatrierea persoanei decedate.